fullt ös, medvetslös

Det händer mycket nu, känns det som. Good and bad.
Tyvärr så har det en viss negativ pverkan även, jag orkar inte alltid engegera mej i att fixa mat, jag hoppar lätt över måltider för jag är helt slut.
Men till skillnad för förut så får jag lätt dåligt samvete över det, jag vill inte slarva.
Måste dock erkänna att det är svårt att acceptera viktuppgången, att bli bekväm med "den nya kroppen". men jag kommer säkert dit.

Idag ka jag ägna mej åt lite städning, börjar se förjävligt ut här.
Nu nu ska jag fixa lite kaffe och sätta igång


Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-01-20 @ 15:39:58
Postat av: Majsan

Det kommer bättre tider! Gräv inte ner stridsyxan du har vid din sida bara för att du inte orkar med alla måltider nu. Man Får fuska ibland och ha bakslag bara man kommer igen och det gör du det vet jag.



LÖV YO!

2009-01-20 @ 15:41:09
URL: http://mariesan.blogg.se/
Postat av: mary

jadå, jag måste bara vila ut mej lite och ta lite egentid så kommer jag igen sen. jag ska fixa det!

löööööv

2009-01-20 @ 15:43:51
URL: http://livingdisaster.blogg.se/
Postat av: maddeh

jo, jag vet..

2009-01-20 @ 16:31:53
URL: http://maddiish.blogg.se/
Postat av: maddeh

jo, men det är lättare ön hotell/restaurang.

för på hkn ska inte allt vara så perfekt, man måste inte ha kock kläder och man måste inte ta bort alla piercingar osv, sen om maten skulle bli åt helvette så skulle inte det spela någon stor roll.

men nu måste allt vara så perfekt.

2009-01-20 @ 22:24:29
URL: http://maddiish.blogg.se/
Postat av: maddeh

yess, jag hade faktikst tänkt o byta till handels!

men deras schema var fullt med lektioner och dom har dubbelt så mycket som vi! + att edt var typ för sent för att byta!

så isåfll måste jag hoppa av och börja om igen . men det gör jag inte.

så jag får hoppas att det blir bättre i 2an och 3an :)

2009-01-20 @ 22:36:32
URL: http://maddiish.blogg.se/
Postat av: Anonym

ääh, inget speciellt1

han är alltid så gullig.

2009-01-21 @ 09:36:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0